ain't gonna share - taylor

Less Than £1000 Budget / Residential

  • Sharing space
  • A splash of colour
  • Space saving

A living room designed to be shared.

We built a bench with underneath storage. Kitchen cabinets and walls were painted to create a vibrant environment. A marble film was applied to the counter top to gain some natural light. For the boiler we created a bespoke cover.

Before
After

ain't gonna share - taylor

Less Than £1000 Budget / Residential

  • Sharing space
  • A splash of colour
  • Space saving

A living room designed to be shared.

We built a bench with underneath storage. Kitchen cabinets and walls were painted to create a vibrant environment. A marble film was applied to the counter top to gain some natural light. For the boiler we created a bespoke cover.

Before
After

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.